Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, ειδικά στα μπακ

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει και να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας, ειδικά στα μπακ
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 13:37

Ο Ολυμπιακός, μεταξύ άλλων, τσεκάρει ποδοσφαιριστές για τις θέσεις των ακραίων μπακ. Εκεί όπου ο Μαρτίνς κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Και οι ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων ακούγονται καθημερινά, κυρίως για τη θέση του δεξιού μπακ, δείχνουν ξεκάθαρα τον τρόπο, με τον οποίο ο Ολυμπιακός κινείται, για να ενισχύσει το ρόστερ του, στα πλάγια της άμυνας. Ο Ολυμπιακός θέλει, μεταξύ άλλων, να ρίξει και τον μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ του, εν γένει. Και ειδικά για τις θέσεις των ακραίων μπακ, αυτό μετράει πολύ.

Ο Μπάλντοκ ας πούμε, ο οποίος «ακούγεται» έντονα, για το λιμάνι, είναι μια λύση. Αρκετά μεγάλος σε ηλικία, όχι νεαρός. Ούτε σε… προχωρημένη ηλικία, βεβαίως, αλλά και αρκετά τσιμπημένος, για να αποκτηθεί με μεταγραφή, από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Άλλες λύσεις, όπως του Άβιλα, ας πούμε, είναι και σε καλύτερη ηλικία. Με προοπτική, αλλά και μεταπωλητική αξία. Ο Ολυμπιακός δεν κοιτάζει πρώτα το αν αύριο-μεθαύριο θα πάρει χρήματα από τους ακραίους μπακ που θα έρθουν. Αλλά σίγουρα κοιτάζει να μπορεί να πάρει περισσότερα πράγματα στο μέλλον, με τους παίκτες που θα φέρει, να έχουν μπροστά τους χρόνια εξέλιξης και ενδεχόμενης βελτίωσης.

Για τη θέση του αριστερού μπακ, είναι πιθανό η ομάδα να κινηθεί για παίκτη, όμως όχι άμεσα. Θα εξεταστούν και λύσεις εκ των έσω, για backup του Όλεγκ, ενώ όπως και σε κάθε θέση, έτσι και σε αυτές των ακραίων μπακ, αν προκύψει καλύτερη περίπτωση από τις υπάρχουσες, ή εκείνες που εξετάζονται, θα προχωρήσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης