Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θέλει πολύ να πιάσουν ξανά δουλειά οι βόθροι

Δεν θέλει πολύ να πιάσουν ξανά δουλειά οι βόθροι
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 19:12

Η αμυντική γραμμή της Ελλάδας είναι στο επίκεντρο μετά το 4ο διαδοχικό παιχνίδι που κρατάει το μηδέν στην άμυνα. 1-0 τη Βόρεια Ιρλανδία, 1-0 εκτός και 2-0 εντός το Κόσοβο, 3-0 την Κύπρο.

Αυτά είναι τα έως τώρα αποτελέσματα της Εθνικής Ελλάδας στον όμιλό της στο UEFA Nations League. Και η... μπάλα οφείλει να μείνει χαμηλά, όπως και μένει για την ώρα.

Η αμυντική λειτουργία της Εθνικής έχει πάρει πολύ καλό βαθμό και ειδικότερα η άμυνα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Από αυτό, μέχρι ότι η Εθνική βρήκε αμυντική γραμμή για καιρό, έχει απόσταση. Και δεν εννοούμε για το ότι δεν καλούνται στην Εθνική οι τρεις καλύτεροι αμυντικοί της. Αναφερόμαστε στο ότι δεν χρειάζεται να... τσιγκλάτε τους βόθρους.

Έτσι και το πάρουν χαμπάρι, θα αρχίσουν τα γνωστά τους «κόλπα» για να μας πείσουν ότι σε αυτήν την αμυντική γραμμή έπρεπε να παίζει ο πρώην παίκτης του αφεντικού τους, και ας υποβιβάστηκε και με τη Νόριτς. Και ας έχει μπροστά του έναν καλύτερο παίκτη, τον Κώστα Τσιμίκα, μέλος της Λίβερπουλ που πήρε φέτος δύο τίτλους και έφτασε μία ανάσα από την Premier League και από το Champions League!

Δεν θέλει και πολύ να πιάσουν ξανά δουλειά οι βόθροι!

Διαβάστε επίσης