Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο κανάλι του Σαββίδη ήταν καλεσμένος, για τον Ολυμπιακό θα μιλούσε!

Στο κανάλι του Σαββίδη ήταν καλεσμένος, για τον Ολυμπιακό θα μιλούσε!
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 00:31

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη του OPEN» ήταν ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και μίλησε για την Εθνική Ελλάδας. Καλά, σιγά την έκπληξη για το ότι ήταν καλεσμένος στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, έτσι κι αλλιώς το έχει πει παλαιότερα και ο ίδιος ότι είναι φίλοι.

Και επειδή είναι μάλλον... έθιμο, όποιος μιλάει στο κανάλι του Σαββίδη μάλλον πρέπει να έχει να πει κάτι ΚΑΤΑ του Ολυμπιακού. Ή να αφήσει υπονοούμενα!

«Επιτέλους η εθνική έπαιξε σε κοινό, σε γεμάτο γήπεδο. Κάποιοι θεωρούσαν την εθνική δικό τους μαγαζί, με 1000 φιλάθλους και οι 500 να βρίζουν τους διεθνείς. Να καλούν παίκτες της αρεσκείας τους, να κάνουν κουμάντο στην εθνική. Ξέρετε ποιοι είναι. Έμαθα κι εγώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό, πλέον, όταν χρειάζεται.

Δεν ονοματίζω ανθρώπους που ήταν θεσμικά πρόσωπα και έκαναν τη δουλειά τους, γιατί πλέον κοιτάμε μπροστά. Στην Αθήνα θα το έβλεπε ο Καραπαππάς και η παρέα του. Στο Βόλο είχε παραπάνω κόσμο και από τον αριθμό των εισιτηρίων. Στο Πανθεσσαλικό θα γίνει και το επόμενο παιχνίδι της εθνικής. Μετά τα όσα έγιναν στο Βόλο, θεωρώ ότι έχει δικαίωμα και η Κρήτη και η Πελοπόννησος να πάρουν παιχνίδια. Το Πανθεσσαλικό έχει δικαίωμα πλέον για διεθνείς διοργανώσεις».

Για την Εθνική του είπαν να μιλήσει, με τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Καραπαπά βρήκε να ασχοληθεί. Εντάξει, λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν καλεσμένος στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη!

Διαβάστε επίσης