Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τον τρίτο στον τέταρτο της Σούπερ Λιγκ, ο Γκάνεα

Από τον τρίτο στον τέταρτο της Σούπερ Λιγκ, ο Γκάνεα
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 11:40

Εντάξει και στον Άρη δεν έβλεπε την πλάτη του Ολυμπιακού από πολύ πιο κοντά. Ωστόσο, ο Γκάνεα κατάφερε μέσα σε μια στιγμή, αντί να… κάνει βήμα προς τα επάνω, να κάνει βήμα προς τα… κάτω; Πως; Αποφασίζοντας, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Άρη, να βάλει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε και επίσημα, το πρωί της Τρίτης 14/6 και έτσι… απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο, από την κορυφή. Στην οποία, κακά τα ψέματα, κάθε παίκτης στοχεύει…

Και όμως. Ο Γκάνεα, αντί να πλησιάσει την κορυφή… απομακρύνθηκε από εκείνη. Από τον τρίτο στον τέταρτο της Σούπερ Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος από το -21 από τον Ολυμπιακό, πήγε σε μια στιγμή στο… -22.

Εδώ που τα λέμε, δεν είχε και επιλογές… Που αλλού θα μπορούσε να πάει; Στον ΠΑΟΚ που ακόμη χτίζει… δυναστείες; Ή στην ΑΕΚ που μπορεί Ευρώπη να μην έχει, αλλά έχει… ατσάλινους αετούς; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά, ΜΑΓΚΑ Μανωλά! (video)

Χρόνια πολλά, ΜΑΓΚΑ Μανωλά! (video)

Ο Κώστας Μανωλάς έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, του εύχεται τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες, με τον Θρύλο!