Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έντονη φημολογία για συμφωνία με Θουμπιθαρέτα

Έντονη φημολογία για συμφωνία με Θουμπιθαρέτα
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 13:32

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές, ο Ολυμπιακός και το όνομα του Άντονι Θουμπιθαρέτα είναι, όχι απλώς ψηλά στη σχετική λίστα, αλλά κυκλοφορούν και πληροφορίες σχετικά, για συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Ισπανό. Συγκεκριμένα, η φημολογία για συμφωνία, ανάμεσα στις δύο πλευρές, εντείνεται σήμερα Τρίτη, με τον Θουμπιθαρέτα να… κερδίζει ολοένα και περισσότερες αναφορές στο όνομά του, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, από τον Τύπο του εξωτερικού και όχι μόνο.

Ο Θρύλος εδώ και αρκετό διάστημα έχει εξετάσει διάφορες λύσεις, για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Άλλωστε, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με δυνατή παρουσία στην Ευρώπη, αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό, για κάθε παράγοντα που θέλει να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως σε κάθε ενέργεια που κάνει ο Ολυμπιακός, για να κλείσει κάποιον παράγοντα ή και κάποιον ποδοσφαιριστή, φυσικά, έχει ως εμπόδιο το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνολικά. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να ξεχωρίζει από τους… υπόλοιπους, εδώ στην Ελλάδα. Να είναι μια κατηγορία μόνος του, σε ένα διαφορετικό επίπεδο, από αυτό το οποίο έχει κάποιος στο μυαλό του, όταν σκέφτεται τη Σούπερ Λιγκ. Και έτσι, έχει τη δυνατότητα να κοιτάζει πάντα ψηλότερα στην αγορά, είτε στελεχών, είτε ποδοσφαιριστών.

Μένει να φανεί αν η φημολογία για συμφωνία, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Θουμπιθαρέτα, θα επιβεβαιωθεί. Το μόνο δεδομένο είναι ότι οι εξελίξεις στο λιμάνι ‘τρέχουν’.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Europa League, στο Twitter.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά, ΜΑΓΚΑ Μανωλά! (video)

Χρόνια πολλά, ΜΑΓΚΑ Μανωλά! (video)

Ο Κώστας Μανωλάς έχει σήμερα τα γενέθλιά του και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, του εύχεται τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες, με τον Θρύλο!