Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ελ Αραμπί η πρώτη του Θρύλου! (photos)

Με Ελ Αραμπί η πρώτη του Θρύλου! (photos)
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 17:26

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε σήμερα ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Μία σεζόν που είναι εξίσου απαιτητική, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Και οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά ο πρώτος χρονικά στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League!

Η ομάδα συγκεντρώθηκε και έκανε την πρώτη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι.

Το θετικό που έρχεται από το Ρέντη ασφαλώς και είναι η παρουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, του οποίου το θέμα με το νέο συμβόλαιο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Αλλά και μόνο η παρουσία του στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα δείχνει κάτι. Δείχνει πολλά για το ότι οι δύο πλευρές θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Και αυτά, αναμφίβολα, είναι ευχάριστα νέα για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Παρών» και ο Ματιέ

«Παρών» και ο Ματιέ

Ο Γάλλος «μαέστρος» ήταν κι εκείνος στην πρώτη προπόνηση και είναι τυπικό και το δικό του θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του...