Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέταξε τον φθηνό οπαδισμό από το παράθυρο ο Βράνιες (photo)

Πέταξε τον φθηνό οπαδισμό από το παράθυρο ο Βράνιες (photo)
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 12:20

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ. Αυτό είναι δεδομένο και πλέον τα… «καμένα λάδια», όπως είχε πει κάποτε και ο ίδιος ο «επενδυτής», δεν έχουν θέση στα… Σπάτα. Μάλιστα, μαζί με την καλή διάθεση μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της ομάδας, από το παράθυρο έφυγε και ο… οπαδισμός του Βόσνιου. Ο φθηνός οπαδισμός, για να το πούμε πιο σωστά. Κάποτε ο Βράνιες έκανε για χάρη της ΑΕΚ… πάρτι με ύβρεις κατά του Ολυμπιακού και πόσταρε… τάφους εις βάρος του Θρύλου και άλλα τέτοια… φθηνά. Τα οποία όμως, ξαφνικά δείχνει να… τα ξέχασε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Εκείνος που είχε γίνει… ένα με την ΑΕΚ και τον κόσμο της, βγήκε για τρέξιμο με φανέλα Άντερλεχτ. Ναι, δεν κάνουμε πλάκα. Φαίνεται πως ο Βράνιες κατάλαβε ότι με φθηνό οπαδιλίκι μόνο προκοπή δεν κάνει πλέον εδώ, κουράστηκε ίσως και να βλέπει διαρκώς την πλάτη του Ολυμπιακού και έτσι… θυμήθηκε την πρώην του. Η οποία Άντερλεχτ, για να τα λέμε και όλα, έκανε ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια να… απαλλαγεί από εκείνον! Και αναγκάστηκε μέχρι και να τον αποζημιώσει, πριν εκείνος πάει με μεταγραφή στην ΑΕΚ…

Κωμωδία… Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Όταν βλέπεις τον Βαλμπουενά έτσι… (photos)

Όταν βλέπεις τον Βαλμπουενά έτσι… (photos)

Είναι 37 ετών και πηγαίνει στα 38. Και όχι απλώς δεν είναι έτοιμος να… παραδώσει, αλλά μπαίνει σε προετοιμασία με χαμόγελο σαν αυτό που θα δείτε στις φωτό παρακάτω.