Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο προπονητής της Μακάμπι είχε βρεθεί ξανά στον δρόμο του Ολυμπιακού!

Ο προπονητής της Μακάμπι είχε βρεθεί ξανά στον δρόμο του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 14:32

Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλό του, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Με τη Μακάμπι Χάιφα θα παίξει ο Θρύλος, το πρώτο ματς εκτός έδρας. Το δεύτερο στο Καραϊσκάκη. Και θα βρει μπροστά του, εκτός από την ίδια την ομάδα, την οποία είχε βρει μπροστά του και στο Champions League της σεζόν 2002-03, έναν γνώριμο προπονητή. Τον Μπαράκ Μπακχάρ, προπονητή της δις πρωταθλήτριας Ισραήλ, η οποία έτυχε στον δρόμο του Ολυμπιακού, για τον δεύτερο προκριματικό της φετινής διοργάνωσης.

Ο Μπαράκ Μπακχάρ δεν είναι η πρώτη φορά που θα κοντράρει και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Το είχε κάνει όταν καθόταν στον πάγκο της Χάποελ Μπερ Σεβά, η οποία είχε βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού τη σεζόν 2016-17. Σε ένα καλοκαίρι πολύ ιδιαίτερο, για τον Θρύλο… Τότε ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει τον αποκλεισμό, από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, με 0-0 στο Καραϊσκάκη και ήττα 1-0 στο Ισραήλ. Στον πάγκο της ομάδας τότε ήταν ο Μπαράκ Μπακχάρ, ο οποίος είχε κεράσει… πικρό ποτήρι τον Θρύλο.

Βέβαια, θυμίζουμε πως οι συνθήκες ήταν δύσκολες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε προχωρήσει σε μη αναμενόμενη αλλαγή προπονητή, όταν ο Μάρκο Σίλβα αποχώρησε. Ο Βίκτορ Σάνστεθ τον είχε διαδεχθεί και ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε μία ιδιαίτερη κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει, εντέλει, να προχωρήσει στο Champions League. Τον Βίκτορ Σάντσεθ είχε διαδεχθεί ο Πάουλο Μπέντο, θυμίζουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης