Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι αλήθειες λέει ο Φερέιρα: «Που έχω δουλέψει για να έχω δυνατότητα για τίτλους;»

Πάλι αλήθειες λέει ο Φερέιρα: «Που έχω δουλέψει για να έχω δυνατότητα για τίτλους;»
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 11:18

Ο Αμπέλ Φερέιρα το έχει αυτό γενικά. Λέει αλήθειες. Είχε πει κάμποσες και εδώ στην Ελλάδα, όταν εργαζόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Και ενοχλούσε. Έλεγε, ας πούμε, ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος του ΠΑΟΚ και έπεφταν οι… παραμυθάδες να τα μαζέψουν, πρώτα και να τον «φάνε» μετά… Ενοχλούν οι αλήθειες, γενικά. Και ας μας λένε οι παραμυθάδες ότι… αντέχουν. Δεν αντέχουν. Και τώρα έρχεται ο Αμπέλ Φερέιρα να πει πάλι… αλήθειες.

Μίλησε για την επιλογή του, από την Παλμέιρας, για τη δυσπιστία που είχε ο κόσμος της ομάδας προς το πρόσωπό του και λόγος για αυτό ήταν η έλλειψη τίτλων του Φερέιρα. Είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Αυτός ο προπονητής (μιλά για τον εαυτό του) δεν έχει απολυθεί ακόμα! Περιμένω να γίνει. Αλλά δεν με έχουν απολύσει ακόμα. Και ο κόσμος αντί να το σκέφτεται αυτό, σκέφτηκε την έλλειψη τίτλων. Ναι, αλλά ποιους συλλόγους έχω προπονήσει; Πού έχω δουλέψει για να έχω τη δυνατότητα να κερδίσω τίτλους;».

Ε, ναι. Που δούλεψε για να κερδίσει τίτλους; Στον ΠΑΟΚ; Τι να λέμε τώρα… Τα είπε μόνος του ο κόουτς και -σίγουρα- πάλι θα ενοχλεί τους… γνωστούς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης