Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ ταλέντο από την Τσεχία, για την επίθεση! (videos)

Σούπερ ταλέντο από την Τσεχία, για την επίθεση! (videos)
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 11:37

Οι Τσέχοι κάνουν γνωστό σήμερα, πως ο Θρύλος κυνηγάει τον νεαρό στράικερ της Σλάβια Πράγας, Ντένις Αλίγιαγκιτς. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, λογικά, ο Αλίγιαγκιτς θα πάει, εφόσον αποκτηθεί, στη β’ ομάδα του Συλλόγου! Βέβαια, σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι και ο Αγκιμπού Καμαρά, με προοπτική για τη β’ ομάδα, να «ψηθεί» και να ανέβει, ήρθε, αλλά εντέλει κέρδισε θέση βασικού. Και σε μεγάλο βαθμό αναντικατάστατου, στον Θρύλο.

Όπως αποκαλύπτουν οι Τσέχοι, η πρόταση του Ολυμπιακού είναι 500.000 ευρώ. Προς το παρόν δεν αναφέρεται συμφωνία, για τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη χώρα. Ο νεαρός είναι Τσέχος (με καταγωγή από τη Βοσνία) και είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Σλόβαν Λίμπερετς. Στο πρώτο μισό της σεζόν είχε παίξει στη Βλάσιμ και είχε 10 γκολ και 3 ασίστ (πρώτος σκόρερ) σε 14 παιχνίδια (11 βασικός). Είχε και άλλα 4 γκολ, σε 2 παιχνίδια Κυπέλλου. Και γενικά είχε προκαλέσει αίσθηση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Αλίγιαγκιτς είναι διεθνής με την ομάδα Κ19 της Τσεχίας και πρόσφατα κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων της χώρας του. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Δείτε τον σε δράση:

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Αλίγιαγκιτς στο Instagram.

Διαβάστε επίσης