Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα ψηλά ο Λάριν, κυνηγάει το θέμα ο Ολυμπιακός

Πάντα ψηλά ο Λάριν, κυνηγάει το θέμα ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 14:03

Είναι δεδομένο ότι ο νέος Ολυμπιακός θα έχει αρκετές αλλαγές, σε σχέση με τον περσινό. Ο Θρύλος συνεχίζει να προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, κάνοντας επαφές με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τον ενδιαφέρουν, για την ενίσχυση του ρόστερ του, ενόψει της νέας σεζόν και όχι μόνο. Και το όνομα του Κάιλ Λάριν φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας του Πειραιά, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Ο Λάριν είναι ένας εξαιρετικός κυνηγός/εξτρέμ. Μπορεί να παίξει περιφερειακά, αλλά και ως «9άρι» αν χρειαστεί. Να σημειωθεί εδώ πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη ικανότατους και τρομερά ποιοτικούς εξτρέμ, στο ρόστερ του, με τους Μασούρα και Ροντρίγκες να είναι τα δύο «βέλη» των άκρων. Παρόλα αυτά, ο Λάριν μπορεί να παίξει και στα άκρα, αλλά και στην επίθεση (περιφερειακά ή μέσα στο κουτί) και έτσι, εφόσον η υπόθεσή του έχει αίσιο τέλος, ο Καναδός θα μπορεί να έχει έναν ρόλο πολυσύνθετο, στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Από το εξωτερικό και δη από την Τουρκία, όπου ο παίκτης έπαιζε με την Μπεσίκτας, μέχρι πρρότινος, οι αναφορές στην υπόθεση του Λάριν και του Ολυμπιακού είναι συνεχείς και όπως αναφέρουν, ο Ολυμπιακός «κυνηγάει» ενεργά την υπόθεσή του. Από την οποία αναμένονται νέα, τα οποία θα σημάνουν την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Μαρτίνς, για τη νέα σεζόν.

Σας έχουμε αναφέρει, μάλιστα, ότι πέραν της υπόθεσης του Λάριν, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και το θέμα του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενός ποδοσφαιριστή, με παρόμοια στοιχεία, με εκείνα του Λάριν. Και δεν αποκλείεται εντέλει, να δούμε τον Θρύλο να προχωρά και τις δύο υποθέσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης