Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τούρκοι: «Στο παιχνίδι για Ονιεκουρού και η Μπεσίκτας»

Τούρκοι: «Στο παιχνίδι για Ονιεκουρού και η Μπεσίκτας»
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 10:42

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» ενεργά τα μεταγραφικά του θέματα. Αλλά δεν είναι και ο μόνος. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, οι οποίοι τραβούν διαρκώς το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών και ο Χένρι Ονιεκουρού. Ο Νιγηριανός εξτρέμ είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να αποδώσει εδώ, αυτά τα οποία μπορεί και τον έχουμε δει να αποδίδει, στο παρελθόν. Ο Ονιεκουρού φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Τουρκία. Και όπως αναφέρουν οι γείτονες, στα τελευταία τους ρεπορτάζ, στο «παιχνίδι» έχει μπει και η Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι στο κυνήγι του Νιγηριανού εξτρέμ έχει μπει και η Μπεσίκτας, λοιπόν, πέρα από τη Γαλατά και την Ντεμιρσπόρ. Τα σενάρια διαρκώς φουντώνουν και έρχονται πλέον με τη μορφή… χιονοστιβάδας. Ο Ονιεκουρού έχει εξαιρετικό όνομα στην Τουρκία και η αλήθεια είναι πως η μη αποδοτική χρονιά του εδώ, στην Ελλάδα, δεν έχει καταφέρει να το «χαλάσει» αυτό. Κάτι το οποίο βολεύει, φυσικά και τον Ολυμπιακό, αφού ιδανικά οι Πειραιώτες θα ήθελαν να λάβουν μια ικανοποιητική πρόταση και να παραχωρήσουν τον Νιγηριανό, για να τον αντικαταστήσουν με έναν παίκτη που θα «κολλήσει» καλύτερα με το σύνολο.

Όπως λένε οι Τούρκοι, στον Ολυμπιακό αξιώνουν ένα ποσό άνω των 4 εκατομμυρίων ευρώ, κοντά στα χρήματα τα οποία έδωσαν, για να τον αποκτήσουν, δηλαδή. Μένει να φανεί η εξέλιξη που θα έχει αυτή η υπόθεση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης