Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σέρβοι: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιόβιτς» (videos)

Σέρβοι: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιόβιτς» (videos)
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 14:21

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει διαρκώς ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών, για να ενισχύσει την ομάδα του και για το «αύριο». Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα για τον Ντένις Αλίγκαγκιτς, ο οποίος φέρεται να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, έρχεται τώρα άλλη μία ανάλογη υπόθεση, να απασχολήσει την «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα. Αυτή τη φορά, το σενάριο έρχεται από τη Σερβία και αφορά στον νεαρό Νεμάνια Γιόβιτς. Τον 18χρονο Σέρβο της Παρτιζάν, ο οποίος παίζει στη θέση του εξτρέμ, αλλά και στην επίθεση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως αναφέρει το Fudbalski Hram, πατώντας σε πληροφορίες της Sportsky Zurnal, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στο στόχαστρό του τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα το σενάριο αναφέρει πως τον ποδοσφαιριστή, πλην του Ολυμπιακού, τσεκάρουν και οι Φιορεντίνα και Βαλένθια.

Ο Γιόβιτς είχε αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα της Παρτιζάν, ειδικά μιλώντας για έναν νεαρό παίκτη 18 ετών (48 αγώνες, 4 γκολ, 6 ασίστ) και αγωνίστηκε στην εθνική ανδρών της Σερβίας στα φιλικά παιχνίδια εναντίον της Ιαπωνίας και της Τζαμάικα.

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης