Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεπέρασαν τις 4.000 οι ανανεώσεις διαρκείας!

Ξεπέρασαν τις 4.000 οι ανανεώσεις διαρκείας!
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 16:29

Ο ρυθμός με τον οποίο οι ΓΑΥΡΟΙ προχωρούν σε ανανεώσεις καρτών διαρκείας είναι εξαιρετικός! Και στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, για το πως ο λαός του Ολυμπιακού είναι δίπλα στην ομάδα… Οι ανανεώσεις καρτών διαρκείας περσινών κατόχων ξεπέρασαν ήδη τις 4.000! Ο κόσμος του Ολυμπιακού δηλώνει ΠΑΡΩΝ με ΠΑΘΟΣ και έτοιμος για μια νέα σεζόν γεμάτη ΘΡΥΛΟ, στον Ναό! Φυσικά η διαδικασία προχωρά και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ώστε να πάρουν σειρά και οι νέοι κάτοχοι. Όλα στην ώρα τους.

Ο κόσμος του Θρύλου άρχισε από νωρίς δυναμικά τη διαδικασία ανανεώσεων και οι αριθμοί οι οποίοι καταγράφονται ήδη, δείχνουν πως οι ΓΑΥΡΟΙ είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο γήπεδο Καραϊσκάκη και να ζήσουν ξανά στιγμές ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.

Εφόσον μιλάμε για τα διαρκείας, να θυμίσουμε ότι έως την Κυριακή 26/6 οι παλαιοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους και να εξασφαλίσουν και έκπτωση 10%. Μετά θα ανοίξει το «παράθυρο» για τους νέους κατόχους, οι οποίοι θα θέλουν να βγάλουν διαρκείας.

Τα εκδοτήρια στο γήπεδο Καραϊσκάκη είναι ανοικτά και την Κυριακή, από 10.00 έως 15.00.

Διαβάστε επίσης