Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εισιτήρια διαρκείας: Εκδοτήρια και σήμερα μέχρι τις 15:00

Εισιτήρια διαρκείας: Εκδοτήρια και σήμερα μέχρι τις 15:00
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 12:19

Ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει ήδη πάνω από 4.000 κάρτες διαρκείας. Ο ρυθμός των ανανεώσεων των περσινών κατόχων διαρκείας είναι πολύ ικανοποιητικός και ο λαός του Θρύλου δηλώνει από τώρα ΠΑΡΩΝ, με πάθος για τη νέα χρονιά… Η περίοδος ανανεώσεων συνεχίζεται μέχρι και τα τέλη της άλλης εβδομάδας (θα φανεί εάν δοθεί κάποια παράταση ή όχι…) και ο κόσμος που θέλει να εξασφαλίσει και φέτος τη θέση του στον Ναό, έχει την ευκαιρία να το κάνει και σήμερα!

Τα εκδοτήρια στο γήπεδο Καραϊσκάκη παραμένουν και σήμερα Κυριακή ανοικτά και οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 να περάσουν από τον Ναό και να ανανεώσουν το διαρκείας τους για τη νέα χρονιά. Φυσικά, θυμίζουμε ότι μπορούν να ανανεώνουν κανονικά και μέσω ίντερνετ, αλλά και σήμερα Κυριακή 19/6 τα εκδοτήρια θα λειτουργούν κανονικά μέχρι τις 15:00.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης