Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

La Grada: «Η Εσπανιόλ θα πάρει ποσοστό από τη μεταγραφή του Άβιλα στον Ολυμπιακό»

La Grada: «Η Εσπανιόλ θα πάρει ποσοστό από τη μεταγραφή του Άβιλα στον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 - 16:39

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι μια ανάσα από το να κλείσει οριστικά τη συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο, για το δεξιό άκρο της άμυνας, όμως τα σενάρια, αναφορικά με παίκτες για αυτή τη θέση, δεν σταματούν. Μεταξύ αυτών και για τον Άβιλα Γκονζάλο, της Χέντερσφιλντ. Τον ποδοσφαιριστή που το Transfermarkt κοστολογεί στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το La Grada από την Ισπανία, λοιπόν, ο Γκονζάλο Άβιλα είναι έτοιμος να έρθει στον Πειραιά και μάλιστα, η Εσπανιόλ θα πάρει και ποσοστό μεταπώλησης, για τη μεταγραφή αυτή. Ποσοστό το οποίο αναφέρουν, μάλιστα, αναλυτικά.

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει από τη Χάντερσφιλντ στον Πειραιά και πως η Εσπανιόλ θα λάβει το 20% του ποσού της μεταγραφής.

Από τον Ολυμπιακό αυτό που βγαίνει είναι πως προτεραιότητα τούτη την ώρα είναι το θέμα του Βρσάλικο. Και πως ο δεύτερος δεξιός μπακ που μπορεί να αποκτηθεί, θα είναι ένας ενδεχομένως ένας νεαρός παίκτης, τύπου Εστέβες ας πούμε. Όχι απαραιτήτως αυτός, αλλά κάποιος τέτοιου στιλ.

«Η Εσπανιόλ πούλησε τον παίκτη στη Χάντερσφιλντ 700.000 ευρώ και εκείνος τώρα κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια. Εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει τον παίκτη, η Εσπανιόλ θα λάβει 400.000 ευρώ», αναφέρουν οι Ισπανοί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτό είναι από το Instagram του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Σισέ, Σεντ Ετιέν, Έβερτον

Σισέ, Σεντ Ετιέν, Έβερτον

Ο Σενεγαλέζος έχει… πέραση. Και ο Ολυμπιακός αναμένει στο ακουστικό του, για τις κατάλληλες προτάσεις.