Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πρωταθλητισμός και το παράθυρο του Champions League

Ο πρωταθλητισμός και το παράθυρο του Champions League
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 10:38

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαφορετικό επίπεδο από το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Απέναντι σε όλους και σε όλα, ο Ολυμπιακός κινείται σε διαφορετικό επίπεδο από τους ανταγωνιστές του. Και έτσι έχει τη δυνατότητα να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι των μεταγραφών, έχοντας ατού, τα οποί άλλες ομάδες στην Ελλάδα, πολύ απλά δεν έχουν. Έχει ατού τα οποία όμως έχει δουλέψει ΠΟΛΥ για να κερδίσει και να προσθέσει στο «οπλοστάσιό» του. Ο Ολυμπιακός είναι σε μια διαρκή πίεση, ως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, να στοχεύει ολοένα και πιο ψηλά. Και κάπως έτσι, έχοντας μάθει σε αυτή την πίεση και σε αυτό το υψηλό επίπεδο, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πράγματα τα οποία άλλοι δεν έχουν…

Πράγματα τα οποία μπορεί να προσφέρει στους μεταγραφικούς του στόχους, καθώς κάθεται απέναντί τους, στο τραπέζι των συζητήσεων. Ο Ολυμπιακός έχει να προσφέρει τον ΔΕΔΟΜΕΝΟ πρωταθλητισμό, αλλά και το παράθυρο του Champions League. Απέναντι σε άλλους αντιπάλους, οι οποίοι δεν περνούν ούτε… απ’ έξω από το Champions League, ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, αυτά που οι άλλοι δεν έχουν να προσφέρουν.

Ο πρωταθλητισμός και το παράθυρο του Champions League. Οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους ο Ολυμπιακός μπορεί να δελεάσει κάθε ποδοσφαιριστή να βάλει τα ερυθρόλευκα. Και οι δύο λόγοι οι οποίοι προκρίνονται, κάθε φορά κατά την οποία η ομάδα κάθεται στο τραπέζι να συζητήσει, μεταγραφικά. Μεγάλα ατού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης