Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίκειται επιστροφή Ρουκαβίτισια στη Μακάμπι

Επίκειται επιστροφή Ρουκαβίτισια στη Μακάμπι
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 11:37

Πέραν του Ολυμπιακού, στο μεταγραφικό παζάρι κινείται και η Μακάμπι Χάιφα. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, στον δεύτερο προκριματικού γύρου του Champions League θέλει να ενισχυθεί στην επίθεση. Εκεί όπου είναι, μάλιστα, του δυνατό της σημείο. Και η προσπάθειά της αφορούσε στην απόκτηση του Πιερό από την Γκινγκάμπ, στη β’ Γαλλίας. Ο Πιερό ήταν εξαιρετικός πέρσι και έκανε θραύση, όμως η ομάδα του δεν πέφτει κάτω από τα τρία εκατομμύρια ευρώ, στα χρήματα τα οποία ζητάει για να τον παραχωρήσει. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό του Champions League προσπάθησε να πάρει τον Πιερό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Έτσι, στρέφεται περισσότερο προς την επιστροφή του Ρουκαβίτσια. Ο Αυστραλός, γεννηθείς στο Μικολάιβ της Ουκρανίας, αποχώρησε από τη Μακάμπι Χάιφα πέρυσι, μετά από μια 5ετία στη Μακάμπι με 74 γκολ σε 175 συμμετοχές, για τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Είναι 35 ετών τώρα και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στη Μακάμπι. Ο Ρουκαβίτσια ήταν πρώτος σκόρερ του ισραηλινού πρωταθλήματος τις σεζόν 2019/20 και 2020/21, πάντα με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα.

** Η φωτό είναι από το Instagram της Μακάμπι Χάιφα.

Διαβάστε επίσης