Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κέρδισε και η ΑΕΚ κάτι, πέρυσι: Καλοκαιράκι φίνο, με χρόνο και άνεση

Κέρδισε και η ΑΕΚ κάτι, πέρυσι: Καλοκαιράκι φίνο, με χρόνο και άνεση
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 14:18

Όλα στη ζωή είναι τέλεια ισορροπημένα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όλα βρίσκουν… καρμικά την ισορροπία τους. Και εκεί που νομίζει κάποιος ότι… έχασε, μπορεί και να κέρδισε. Και η ΑΕΚ, να ξέρετε, κέρδισε. Κέρδισε και εκείνη κάτι, πέρυσι: Χρόνο για φέτος. Και άνεση. Καλοκαιρινή ραστώνη. Δεν χρειάζεται να… αγχώνεται. Χαλαρά.

Τι καλύτερο για τον «επενδυτή», ο οποίος μπορεί να περιμένει μέχρι και… αργά το καλοκαίρι, για να πάρει φθηνότερα, εκείνους που ούτως ή άλλως θα έπαιρνε φθηνά. Έχουμε, δεν είμαστε και για πολλά έξοδα…

Αλλά έχει, η ομάδα του «επενδυτή», μεγάλο κέρδος φέτος… Χρόνο. Άπλετο χρόνο. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Έτσι πάει. Μένεις Ελλάδα, έχεις χρόνο. Δεν βγαίνεις Ευρώπη; Είσαι αραχτός το καλοκαίρι και κάνεις (ή δεν κάνεις) μεταγραφές, με το… πάσο σου.

Και αρχίζουν και οι οπαδοί να σε πιέζουν; Έχεις και την απάντηση: «Έχουμε χρόνο». Λογικό. Αφού η ΑΕΚ μένει Ελλάδα και η Ελλάδα αρχίζει… αργάμιση; Χρόνος υπάρχει. Λεφτά υπάρχουν; Αυτή είναι άλλη ερώτηση που μπορεί να έχουν οι οπαδοί της ΑΕΚ και την οποία (θα) ρωτούν τον «επενδυτή»…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης