Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νέο σκάνδαλο στην ΕΠΟ, έκπτωτος ο Κουπτσίδης

Νέο σκάνδαλο στην ΕΠΟ, έκπτωτος ο Κουπτσίδης
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 13:00

Ξανά εκτεθειμένη η ΕΠΟ που ακόμη και με τον Μπαλτάκο στην προεδρία δείχνει ότι παραμένει μια ομοσπονδία που δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, σύμφωνα με έγγραφο του συντονιστή αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας που αποκαλύπτει το μπλογκ dikografies, έχει τεθεί σε αργία από τον Δήμο Γρεβενών από τις 8 Απριλίου. Παρόλα αυτά στην ΕΠΟ, στις 7 Ιουνίου τον εξέλεξαν στη θέση του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας, στη θέση του Αστέριου Αντωνίου που έχει τιμωρηθεί με έκπτωση τριών μηνών, με πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ο Κουπτσίδης εμπίπτει στα κωλύματα του αθλητικού νόμου και αποτελεί το υπ' αριθμόν 144/21 αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Γρεβενών. Από τον Δήμο Γρεβενών τέθηκε σε αργία με απόφαση του συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Μακεδονίας Δημητρίου Γαζή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Άρα, έπρεπε να είναι έκπτωτος και από την ΕΠΟ, όμως, όπως αναφέραμε, στις 7 Ιουνίου στην ΕΠΟ έκαναν εκλογές και τον εξέλεξαν αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας!

Από την ομοσπονδία γνώριζαν ότι ο Κουπτσίδης έχει τεθεί σε αργία από τον Δήμο Γρεβενών λόγω αμετάκλητου παραπεμπτικού κακουργηματικού βουλεύματος;

Από την πλευρά του ο Κουπτσίδης, που σύμφωνα με το νόμο είναι έκπτωτος και από την προεδρεία της ΕΠΣ Γρεβενών, είχε ενημερώσει την ΕΠΟ ότι έχει τεθεί σε αργία από τον Δήμο Γρεβενών;

Κάθε απάντηση δεκτή...

Το έγγραφο του συντονιστή αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας που θέτει σε αργία τον Δημοσθένη Κουπτσίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών:

Διαβάστε επίσης