Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

8/10 πρωταθλήματα & 2 ευρωπαϊκά ο ένας, e sports ο άλλος!

8/10 πρωταθλήματα & 2 ευρωπαϊκά ο ένας, e sports ο άλλος!
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 - 23:45

Σε μία χρονιά που διαβάσαμε ότι ο Παναθηναϊκός έπαθε... υπερκούπωση, η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η Αθλητική διαπλοκή σας τις παρουσιάζει...

8/10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και κατέκτησε 8/10 πρωταθλήματα Eλλάδας, ενώ ο Παναθηναϊκός μόνο δύο. Οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ ανδρών, μπάσκετ γυναικών, πόλο ανδρών, πόλο γυναικών, χάντμπολ ανδρών, πινγκ πονγκ ανδρών και πινγκ πονγκ γυναικών. Μάλιστα, αν υπολογίσουμε και την πυγμαχία, ο Ολυμπιακός είχε 9/11 πρωταθλήματα και δεν πήρε πρωτάθλημα μόνο στο βόλεϊ. Προσθέστε 5 κύπελλα (μπάσκετ ανδρών, μπάσκετ γυναικών, πόλο ανδρών, πόλο γυναικών, πινγκ πονγκ ανδρών) και 2 ευρωπαϊκά (ευρωλίγκα και σούπερ καπ Ευρώπης στο πόλο γυναικών).

1. ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και κατέκτησε 8/10 πρωταθλήματα που συμμετείχε. Πιο συγκεκριμένα στέφθηκε εμφατικά πρωταθλητής στα δύο επαγγελματικά αθλήματα (στον βασιλιά των σπορ που είναι το ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ). Στο ποδόσφαιρο με 19 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και στο μπάσκετ με 7-1 νίκες επί του δεύτερου και σκούπα στους τελικούς.

Αξέχαστες έχουν μείνει οι στιγμές της απονομής. Το αντίο στον αρχηγό Γιώργο Πρίντεζη και η απονομή μέσα στην Τούμπα μετά το διπλό επί του ΠΑΟΚ με 1-2 στα play offs στο ποδόσφαιρο.

Πλήρης δικαίωση και για τους ιδιοκτήτες και διοικητικούς ηγέτες στα επαγγελματικά σπορ!

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το θέμα στο «athlitiki-diaploki.blogspot.com».

Διαβάστε επίσης