Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι το πλάνο της «εξυγίανσης»

Αυτό είναι το πλάνο της «εξυγίανσης»
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 10:22

Είναι σαφής ο στόχος του μπλοκ της «εξυγίανσης». Το δουλεύουν και το «παιδεύουν» εδώ και καιρό. Να επιστρέψουν ξανά απολύτως στο προσκήνιο οι Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι έχουν σημαδέψει το ποδόσφαιρό μας, εν καιρώ «εξυγίανσης», με τραγικά λάθη. Λάθη, ως επί το πλείστον, εις βάρος του Ολυμπιακού… Και υπέρ άλλων…

Είναι σαφές το που πάει το πράγμα. Το «φάγωμα» του αρχιδιαιτητή, τον οποίο το γνωστό μπλοκ της συμμαχίας δεν θέλει. Και το δηλώνει ανοιχτά προς κάθε κατεύθυνση… Εδώ και καιρό. Με διαρκή άμετρη κριτική, με συνεχές μπούλινγκ και «κρέμασμα στα μανταλάκια»… Και έρχεται τώρα και η τοποθέτηση του Τάκη Μπαλτάκου στην ΕΕ της ΕΠΟ, για το πως η διαιτησία, ερασιτεχνική και επαγγελματική θα περάσει στον έλεγχο των Ελλήνων διαιτητών… Και το πλάνο «δένει» αρμονικά.

Η εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές έχει χαθεί προ πολλού και όμως η ΕΠΟ (δια στόματος Μπαλτάκου) θέλει να επαναφέρει αυτό το μοτίβο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα μοτίβο, το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του οποίου ήταν η μόνιμη αδικία προς τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης