Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλό, σημαίνει δύσκολο

Καλό, σημαίνει δύσκολο
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 12:39

Δεν είναι μόνο τα χρήματα. Ο Ολυμπιακός άλλωστε δεν «τσιγκουνεύτηκε» ποτέ τα χρήματα, όταν θέλησε να κάνει το κάτι παραπάνω για την ομάδα του. Η απόκτηση του Ονιεκουρού, με 4,5+ εκατομμύρια ευρώ από τη Μονακό, απέδειξε ξανά πως όταν η ομάδα θεωρεί ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση, την κάνει. Η εξέλιξη που είχε η έλευση του Ονιεκουρού εδώ, για να προλάβουμε αυτού του είδους τον αντίλογο, δεν έχει σχέση με αυτό που εδώ εξετάζουμε. Ο Ολυμπιακός πίστευε (και απολύτως λογικά με βάση τα όσα είχε δει από τον Ονιεκουρού) ότι ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει. Και πλήρωσε αδρά για να τον πάρει. Όπως είπαμε, όμως, δεν είναι μόνο τα χρήματα.

Καλό, σημαίνει δύσκολο. Όχι απαραιτήτως «ακριβό». Γιατί και Γκάρι, ας πούμε, παίρνει ένα καλό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, όμως δεν χρειάστηκε ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια για να έρθει. Ήταν άλλες οι δυσκολίες. Οι συζητήσεις με τους Άραβες, με τους Τούρκους. Όλα παίζουν ρόλο. Και ο Γκάρι έπιασε εντέλει λιμάνι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το λέμε για τις περιπτώσεις που τρέχει ο Ολυμπιακός και γιατί πολύς κόσμος ρωτάει, «γιατί δεν έχει ανακοινώσει τον Βρσάλικο;», ή «γιατί δεν παίρνει τον Σκάρπα;»… Δεν είναι απλό το να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή ενός πραγματικά καλού παίκτη. Είτε χρειάζεται να τακτοποιηθούν λεπτομέρειες, χρονοβόρες και οι οποίες χρειάζονται μελέτη. Είτε να γίνουν συζητήσει με διοικήσεις και ο παίκτης να καταφέρει να πάρει το «ΟΚ» για να προχωρήσει το θέμα του Ολυμπιακού.

Είπαμε. Καλό, σημαίνει δύσκολο. Και αν ο Ολυμπιακός δεν κλείνει «έτσι απλά» κάτι, πάει να πει ότι το δουλεύει μεθοδικά, για να ξεπεράσει τα εμπόδια.

Διαβάστε επίσης