Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους

Τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 13:20

Το πρώτο κομμάτι της δουλειάς του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας και τα πρώτα ματς προκριματικών, με τη Μακάμπι Χάιφ, ολοκληρώνεται. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να μπουν στο επόμενο στάδιο προετοιμασίας τους και έτσι έχουν αρχίσει να κινούνται πλέον. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη σχεδιάσει την «επόμενη ημέρα» στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός κλείνει τον πρώτο κύκλο της προετοιμασίας και αναχωρεί για Αυστρία.

Εκεί η δουλειά θα γίνει εξειδικευμένη. Η ομάδα δεν θα κάνει μόνο τρέξιμο και ενδυνάμωση. Θα αρχίσει να δουλεύει περισσότερο στην τακτική και στη στρατηγική της, μέσα στο παιχνίδι. Θα αρχίσει να δουλεύει στις στατικές φάσεις, στη δημιουργία, στην ανάπτυξη.

Άμεσα, άλλωστε, θα έρθουν και τα πρώτα φιλικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αρχίσει να δουλεύει έτσι και σε συνθήκες αγώνα. Και όχι μόνο σε συνθήκες προπονήσεων. Η δουλειά στην Αυστρία είναι σημαντική και σήμερα, 21/6, ο Ολυμπιακός κάνει την τελευταία του προπόνηση στην Ελλάδα, πριν αναχωρήσει για τα… πιο σοβαρά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όσο ο Σκάρπα σαρώνει…

Όσο ο Σκάρπα σαρώνει…

Το έργο του Ολυμπιακού δυσκολεύει. Γιατί και η Παλμέιρας χτυπάει πρωτάθλημα και ο Σκάρπα της είναι υπερ-απαραίτητος!

Καλό, σημαίνει δύσκολο

Καλό, σημαίνει δύσκολο

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι για να βρεις καλούς ποδοσφαιριστές που θα σε ανεβάσουν επίπεδο, πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη «μάχη».