Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας μήνας για να περάσει ΠΑΝΩ από τη Μακάμπι Χάιφα!

Ένας μήνας για να περάσει ΠΑΝΩ από τη Μακάμπι Χάιφα!
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 15:03

Μετράμε αντίστροφα πλέον. Και ας είναι νωρίς. Ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για να αρχίσει κανείς να μετράει αντίστροφα… Ο Ολυμπιακός αρχίζει τώρα να πατάει γκάζι. Στην προετοιμασία του, στις μεταγραφές του, στην οργάνωσή του για τη νέα σεζόν, εν γένει… Και έχει μπροστά του ένα μήνα για να είναι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Ένα μήνα για να είναι όπως πρέπει, γιατί; Για να περάσει ΠΑΝΩ από τη Μακάμπι Χάιφα. Ο καλός Ολυμπιακός, ο κανονικός Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός της Ευρώπης, ο πρωταθλητής Ελλάδας, η ομάδα που ξέρουμε και έχουμε μάθε εδώ και χρόνια να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνει τις προκρίσεις που κυνηγάει, δεν έχει όχι απλώς να φοβηθεί τίποτα από τη Μακάμπι… αλλά κάθε άλλο. Έχει κάθε λόγο να είναι βέβαιος ότι αν είναι εκείνος που πρέπει, θα περάσει… πάνω από τους Ισραηλινούς και θα βρεθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών.

Η δουλειά αρχίζει τώρα να γίνεται ακόμη πιο σοβαρή. Τα φιλικά που έρχονται θα αρχίσουν να μας δίνουν μια πρώτη εικόνα, για το πως η ομάδα διαμορφώνεται, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σιγά-σιγά, αγώνα-αγώνα, ο Θρύλος περιμένει να δει τη δουλειά του να πιάνει τόπο. Και μέσα από αυτή τη δουλειά, η ομάδα να είναι όπως πρέπει, για να σταθεί απέναντι στη Μακάμπι και να της πει «εδώ περνάω εγώ»…

Ένας μήνας… Ένας μήνας κριτήριο… Ένας μήνας «καυτός» σε όλα τα μέτωπα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όσο ο Σκάρπα σαρώνει…

Όσο ο Σκάρπα σαρώνει…

Το έργο του Ολυμπιακού δυσκολεύει. Γιατί και η Παλμέιρας χτυπάει πρωτάθλημα και ο Σκάρπα της είναι υπερ-απαραίτητος!