ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάθος για τον Ολυμπιακό! Πάνω από 5.500 τα διαρκείας!

Πάθος για τον Ολυμπιακό! Πάνω από 5.500 τα διαρκείας!
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 18:40

Στο πλευρό της ομάδας από την πρώτη στιγμή είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Δεν περιμέναμε, βέβαια, κάτι διαφορετικό. Πάντοτε είναι δίπλα ο κόσμος. Πάντοτε θα είναι. Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν διατεθεί ξεπερνούν τα 5.500!

Η αγάπη για την ομάδα είναι μοναδική, αξεπέραστη, ανυπέρβλητη. Και το δείχνει άλλη μία φορά, με την αγορά εισιτήριου διαρκείας, ένας αριθμός πολύ σημαντικός για τα δεδομένα της εποχής και για το ότι ακόμα είμαστε στις αρχές!

Επιπρόσθετα, να σημειωθεί ότι απομένουν πέντε μέρες (έως την Κυριακή 26/6) ώστε να έχουν το δικαίωμα οι παλαιοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τη θέση τους και να εξασφαλίσουν και έκπτωση 10%.

Είναι δεδομένο πως ο αριθμός θα συνεχίσει να ανεβαίνει και τις επόμενες μέρες. Ο κόσμος είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα και το δείχνει διαρκώς. Το δείχνει έμπρακτα. Όχι με λόγια, αλλά με έργα. Δεν περιμένει να δει στο τέλος τι μεταγραφές θα έχουν γίνει, αλλά στηρίζει από την αρχή. Γιατί, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους, πάνω από όλα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης