Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλίγιαγκιτς: «Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα με τους καλύτερους φιλάθλους» (video)

Αλίγιαγκιτς: «Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα με τους καλύτερους φιλάθλους» (video)
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 20:32

Ανυπόμονος να ξεκινήσει να παίζει με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ντένις Αλίγιαγκιτς, ο οποίος τόνισε πως ήρθε στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τους καλύτερους φιλάθλους. «Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, από όπου παρελθόν έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι, όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Γιάγια Τουρέ, Ριβάλντο και τώρα ο Βαλμπουενά και ο Τόμας Βατσλίκ τον οποίο γνωρίζω από την Τσεχία και ανυπομονώ να τον δω, επίσης γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 τίτλους και ελπίζω ότι φέτος θα κατακτήσουμε τον 48ο.

Στόχος μου να σκοράρω γκολ και να δείξω στον κόσμο και στον προπονητή ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω. Ελπίζουμε να κερδίσουμε τον τίτλο και να προκριθούμε στο Champions League, γιατί νιώθω ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρο για όλους μας στον σύλλογο και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Θέλω να πω ότι ήδη έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της ομάδας στο Youtube και μπορώ να πω ότι πρόκειται για τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη και ελπίζω να παλέψουν για μένα, όπως κι εγώ θα παλέψω γι' αυτούς στο γήπεδο, ανυπομονώ να τους δω και να τους ακούσω».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης