Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκάθαρο το πλάνο του Μαρτίνς!

Ξεκάθαρο το πλάνο του Μαρτίνς!
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 23:45

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ξεκίνησε. Ο Θρύλος πραγματοποίησε την Τετάρτη (22/6) την πρώτη του προπόνηση στην Αυστρία. Η διάθεση των Πειραιωτών για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά και για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους, φάνηκε με το… καλημέρα. Το κλίμα στην προπόνηση εξαιρετικό…

Την ίδια μέρα, μάλιστα, αφίχθη στην Ελλάδα και ο Φίλιπ Ζινκεράνγκελ. Ο Δανός εξτρέμ βρίσκεται στη χώρα μας, προκειμένου να «τελειώσει» τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» και εν συνεχεία, να «πετάξει» για Αυστρία. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πώς και πώς τον 27χρονο άσο. Έναν παίκτη που ήθελε στο λιμάνι, καθώς ταιριάζει απόλυτα με τα «θέλω» του. Το αργότερο έως την Παρασκευή (24/6) λοιπόν, η επιθυμία του Μαρτίνς θα γίνει πράξη, αφού τότε αναμένεται στην Αυστρία, για να ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Το πλάνο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι… αδιαπραγμάτευτο. Ο στόχος είναι ένας. Η επιστροφή στο επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο, με το οποίο «συστήθηκε» στους φιλάθλους του Θρύλου ο Πέδρο Μαρτίνς, ποδόσφαιρο γεμάτο συνδυασμούς και ένταση. Οι οδηγίες και η τακτική του Πορτογάλου κόουτς θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Το ίδιο και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων», που προχωράει δυνατά.

Ήδη έχουν «κλείσει» τρεις ποδοσφαιριστές, καθώς πέραν του «πυραυλοκίνητου» Ζινκεράνγκελ, ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με τον σπουδαίο Βρσάλικο, καθώς και με τον ταχύτατο δεξιό μπακ, Άβιλα. Φυσικά, μην ξεχνάμε τον ταλαντούχο Αλίγιαγκιτς, ο οποίος προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, αλλά με… αστερίσκο. Και λέμε με αστερίσκο, διότι θυμίζουμε, το ίδιο ίσχυε και για τον Αγκιμπού Καμαρά.

Τόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός, όσο και η καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις, δείχνουν το πλάνο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Το γρήγορο, όμορφο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης