Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι ηγέτες βγήκαν από νωρίς μπροστά

Οι ηγέτες βγήκαν από νωρίς μπροστά
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 10:23

Ο Ολυμπιακός ευτυχεί να έχεις στις τάξεις του δύο κορυφαίους Έλληνες σέντερ μπακ. Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στη θέση τους, μπορούν να συνθέσουν ένα τοπ επιπέδου δίδυμο, με μέτρα Ευρώπης και όχι μέτρα Ελλάδας… Για την Ελλάδα οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού είναι πολυτέλεια… Και κάτι παραπάνω.

Σωκράτης και Μανωλάς ξέρουν καλά ότι έχουν να επωμιστούν και ηγετικό ρόλο, στον νέο Ολυμπιακό, πέραν του να παίξουν καλή άμυνα και να θωρακίσουν, στα μετόπισθεν, την ομάδα του Μαρτίνς. Ξέρουν και οι δύο ότι ως Έλληνες, ως γνώστες στο έπακρο, του τι εστί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχουν και έναν ακόμη πιο ιδιαίτερο ρόλο, στη νέα ομάδα. Θα έχουν κάνει προετοιμασία μαζί και θα έχουν την ευκαιρία να δέσουν και μεταξύ τους, αλλά και με όλη την ομάδα και να αναλάβουν έναν ρόλο ηγετικό, στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.

Οι δύο άσοι του Θρύλου βγαίνουν από νωρίς μπροστά. Από την πρώτη ημέρα στην Αυστρία, είναι στην πρώτη γραμμή. Μέχρι και η φωτογραφία είναι… αδιάψευστος μάρτυρας. Ο Μαρτίνς ξέρει ότι τη νέα σεζόν θα στηριχθεί επάνω τους, για να δώσει στην ομάδα την ώθηση που πρέπει. Αρχίζοντας από την άμυνα, δένοντας την άμυνα, να χτίσει ένα σύνολο που θα νικάει και θα προχωρά προς τους στόχους του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης