Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πέφτουν κορμιά» από την πρώτη μέρα στην Αυστρία! (video)

«Πέφτουν κορμιά» από την πρώτη μέρα στην Αυστρία! (video)
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 11:22

Δεν πέρασε καλά-καλά ένα 24ωρο στο Γκάινμπεργκ της Αυστρίας, εκεί όπου ο Θρύλος πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανεβάσει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ την ένταση! Το βίντεο με την πρώτη ημέρα του Θρύλου, στην Αυστρία, είναι… ενδεικτικό. Μάχες σώμα με σώμα στα διτέρματα, τραβηγμένες φανέλες, τάκλιν, καρφωτές κεφαλιές, τρομερές αποκρούσεις… Το πρόγραμμα τα είχε… ΟΛΑ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τρέξιμο, πολύ τρέξιμο… Δημιουργία και ανάπτυξη, τελειώματα φάσεων, σπριντάκια, τεχνική, πάσες… Γενικά πολλή δουλειά με μπάλα. Το ποδόσφαιρο πλέον απαιτεί διαρκή δουλειά με την μπάλα στα πόδια και στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς κάνει αυτό ακριβώς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπαμε… άρχισε να ανεβάζει ήδη κατακόρυφα την ένταση. Και λογικό, αφού άμεσα έρχεται και το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού…

Δείτε το βίντεο που μας φέρνει το Olympiacos TV:

Διαβάστε επίσης

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι θετικός στο να έχει τον Μαυριτανό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πιο ενεργά και για αυτή την υπόθεση.