Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η εικόνα που θες να βλέπεις από την ομάδα σου (photo)

Αυτή είναι η εικόνα που θες να βλέπεις από την ομάδα σου (photo)
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 12:19

Ομάδα δεν είναι μόνο ένας καλός προπονητής και καλοί παίκτες. Ομάδα δεν είναι μόνο μεταγραφές και διοίκηση που νοιάζεται και δουλεύει πυρετωδώς για να γίνεται η ομάδα καλύτερη. Ομάδα είναι, πάνω από όλα, το κλίμα και η ατμόσφαιρα. Όταν αυτά είναι όπως πρέπει, όλοι παίρνουν πόντους και γίνονται καλύτεροι! Ανεβαίνουν επίπεδο… Ο Ολυμπιακός άρχισε τη δουλειά του στην Αυστρία και το πράττει ως οικογένεια… Σας το είπαμε, το εννοούμε. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς μια ομάδα. Είναι παρέα…

Και εδώ που τα λέμε, έτσι θες να βλέπεις την ομάδα σου να δουλεύει. Αυτή την εικόνα θες να βγάζει προς τα έξω, όταν τη βλέπεις στο γήπεδο… Αυτή είναι η εικόνα που θες να βλέπεις από την ομάδα σου! Δείτε και θα καταλάβετε, γιατί σας λέμε ότι ο Ολυμπιακός δουλεύει σε εξαιρετικό, οικογενειακό κλίμα.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτό, μετά τη νίκη των «κόκκινων» στα διτέρματα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι θετικός στο να έχει τον Μαυριτανό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πιο ενεργά και για αυτή την υπόθεση.