Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρέχουν» τα διαδικαστικά για τον Ζινκερνάγκελ

«Τρέχουν» τα διαδικαστικά για τον Ζινκερνάγκελ
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 12:59

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι εδώ για τον Ολυμπιακό και τα διαδικαστικά πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Θρύλο, προχωρούν. Ο Ζινκερνάγκελ βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, πριν γίνει και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού και αυτό δεν θα αργήσει να έρθει. Η λογική λέει ότι αυτό θα συμβεί σήμερα, μέσα στην ημέρα. Ο Θρύλος θέλει να τελειώσει την υπόθεση απόκτησης του Δανού και εκείνος να αναχωρήσει άμεσα, για την Αυστρία. Για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πριν από τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις, ο Ζινκερνάγκελ περνά από ιατρικά και εργομετρικά και αναμένεται στη συνέχεια να τελειώσει και τη… χαρτούρα. Τα συμβόλαια. Η σειρά είναι γνωστή. Ιατρικά, εργομετρικά, υπογραφές, ανακοινώσεις. Και… αναχώρηση για Αυστρία.

Ο ποδοσφαιριστής είναι σε πολύ καλή διάθεση, για το ότι βρίσκεται εδώ. Μίλησε, κατά την άφιξή του, για μια μεγάλη ομάδα και φυσικά αυτό άφησε καλή εντύπωση. Ο Ζινκερνάγκελ ξέρει καλά πως ο Ολυμπιακός του δίνει μια ευκαιρία για να ζήσει μεγαλεία, με τίτλους και με παράθυρο στο Champions League. Και βεβαίως το έχει πάρει πολύ «ζεστά».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα

Και του Καμαρά θα προχωρήσει άμεσα

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι θετικός στο να έχει τον Μαυριτανό ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί πιο ενεργά και για αυτή την υπόθεση.