ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το «παίρνω τα βουνά και τρέχω» έχει τελειώσει προ πολλού (photos)

Το «παίρνω τα βουνά και τρέχω» έχει τελειώσει προ πολλού (photos)
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 16:23

Αλλάζουν οι εποχές. Αλλάζει και το ποδόσφαιρο. Χρειάζεται ταχύτητα. Αλλά όχι… ταχύτητα σκέτη. Δεν είναι σπρίντερ οι παίκτες, δεν θα έχουν απέναντί του τον… Γιουσέιν Μπολτ. Θα έχουν άλλους παίκτες και το τρέξιμο θα έχει πάντοτε άμεση συνάρτηση με την μπάλα… Η μπάλα είναι στο επίκεντρο. Η φυσική κατάσταση χτίζεται, πλέον… αλλιώς. Η προετοιμασία που κάποτε σήμαινε… τρέξιμο μέσα στα δάση, ατελείωτο, τώρα σημαίνει… μπάλα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν υπάρχει πλέον αυτό το «ανεβαίνει η ομάδα στην Αυστρία και στις 7 η ώρα το πρωί… τρέχει στα δάση»… Δεν κάνουν… μαραθώνιο οι παίκτες… Κάθε είδους τρέξιμο, κάθε είδους άσκηση που θα αφορά στο χτίσιμο της φυσικής κατάστασης, ΠΡΕΠΕΙ να έχει μέσα την μπάλα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, τρέξιμο ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ είναι εκείνο που μετράει. Η ταχύτητα και ο έλεγχος… Όχι απλώς το… «βάζω το κεφάλι κάτι και τρέχω»… Αλλά «κοντρολάρω και την μπάλα μαζί και είμαι ΑΚΡΙΒΗΣ μαζί της». Ακριβής με την μπάλα στα πόδια…

Έτσι γίνεται η δουλειά…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Και η Μόντσα για Σισέ!

Και η Μόντσα για Σισέ!

Περιζήτητος ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού, στο μεταγραφικό στόχαστρο και των Ιταλών.