Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένα-ένα τα κομμάτια στη θέση τους

Ένα-ένα τα κομμάτια στη θέση τους
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 09:41

Φοβήθηκαν ορισμένοι ότι ο Ολυμπιακός κωλυσιεργεί. Δεν είναι παράλογο, ο κόσμος του Ολυμπιακού ανησυχεί για την εξέλιξη των μεταγραφών. Όχι γιατί η Διοίκηση τον έχει συνηθίσει στην… ανησυχία, αλλά γιατί έτσι είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Απαιτητικός και ζητάει πάντα περισσότερα. Όμως ένα-ένα τα κομμάτια και στο φετινό παζλ, μπαίνουν στη θέση τους. Έγινε και του Άβιλα, να και ο Ζινκερνάγκελ. Ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά και μέσα σε λίγες ημέρες κοιτάζει να κλείσει βασικά κενά και να ενισχυθεί.

Ο Θρύλος έχει μόλις δύο ημέρες στην Αυστρία και έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει εντατικά. Οι νέοι προστίθενται άμεσα και άμεσα ο Ολυμπιακός προχωράει ακόμη περισσότερες υποθέσεις. Είναι σαφές ότι η Διοίκηση και ο κόουτς Μαρτίνς είναι σε πλήρη συνεννόηση και δουλεύουν διαρκώς, αρμονικά, για να είναι η ομάδα καλύτερη, με την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για αρκετά μεταγραφικά ζητήματα, τα οποία είναι ανοικτά και τα οποία πρώτος από όλους, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κλείσουν. Ο νέος Ολυμπιακός σχηματίζεται, ενόψει προκριματικών και είναι δεδομένο ότι και στη συνέχεια θα έχουμε προσθήκες. Η μεταγραφική περίοδος είναι μακρά και όσο ο Θρύλος προχωρά στα προκριματικά της Ευρώπης, οι ανάγκες δεδομένα θα αυξάνονται. Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο τεστ! (photo)

Το πρώτο τεστ! (photo)

Έφτασε η ώρα για την πρώτη, επί αυστριακού εδάφους, φιλική «μάχη» για τον Θρύλο. Στις 19:00 με τη Ριντ!