Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τούρκοι: «Πλησιάζει η Μπεσίκτας για Ονιεκουρού»

Τούρκοι: «Πλησιάζει η Μπεσίκτας για Ονιεκουρού»
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 10:39

Το όνομα του Χένρι Ονιεκουρού «παίζει» δυνατά στα ρεπορτάζ από την Τουρκία. Οι αναφορές είναι σχεδόν καθημερινές. Και οι Τούρκοι, οι οποίοι αρέσκονται ιδιαιτέρως στα μεταγραφικά σενάρια, βάζουν διαρκώς νέα στο τραπέζι, αναφορικά με τον Νιγηριανό επιθετικό. Ο Ονιεκουρού δεν κατάφερε να πιάσει στον Ολυμπιακό, τη σεζόν που πέρασε. Έτσι έχει τεθεί αυτή τη στιγμή εκτός πλάνων και η αλήθεια είναι πως η εικόνα του, πέρσι, δικαιολογεί αυτή την εξέλιξη. Όπως και να ‘χει, η Fanatik έρχεται σήμερα εκ νέου, να βάλει γερά την Μπεσίκτας στο παιχνίδι για την απόκτησή του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Η Μπεσίκτας, η οποία κινείται ενεργά για τον Ονιεκουρού που έχει αποφασίσει να φύγει από τον Ολυμπιακό, είναι αποφασισμένη να γεμίσει το κενό του Λάριν με έναν παίκτη-κλειδί. Η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες για τον Νιγηριανό παίκτη, ο οποίος έχει ακόμη συμβόλαιο που ‘τρέχει’ με τον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Fanatik.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και κοστίζουν και αρκετά. Και ο Ολυμπιακός θέλει να «ξεκαθαρίσει» αυτά τα θέματα.

Το πρώτο τεστ! (photo)

Το πρώτο τεστ! (photo)

Έφτασε η ώρα για την πρώτη, επί αυστριακού εδάφους, φιλική «μάχη» για τον Θρύλο. Στις 19:00 με τη Ριντ!

Ένα-ένα τα κομμάτια στη θέση τους

Ένα-ένα τα κομμάτια στη θέση τους

Έγινε και του Άβιλα, να και ο Ζινκερνάγκελ. Ο Ολυμπιακός κινείται ενεργά και μέσα σε λίγες ημέρες κοιτάζει να κλείσει βασικά κενά και να ενισχυθεί.