Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολες, αλλά ιδανικές συνθήκες στην Αυστρία

Δύσκολες, αλλά ιδανικές συνθήκες στην Αυστρία
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 11:41

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το να παίξει ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ, όταν με το καλό έρθει η ώρα. Οι συνθήκες τις οποίες η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα συναντήσει, στο γήπεδο Σάμι Οφέρ, της Μακάμπι Χάιφα, θα είναι αναμφίβολα δύσκολες. Να ρίξει κανείς μια ματιά στην πρόγνωση του καιρού, για εκείνη την ημέρα (όσο ασφαλές μπορεί να είναι το να διαβάζει κανείς πρόγνωση καιρού για έναν μήνα μπροστά) θα δει το… αναμενόμενο. Υψηλή θερμοκρασία, 30, 30+ βαθμούς Κελσίου και υψηλή υγρασία! Άνω του 65%...

Φυσικά, σε αυτές τις αποπνικτικές συνθήκες, θα είναι δύσκολο η ομάδα να παίξει και το θέμα χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση. Όπως φυσικά είχε συμβεί και στο ματς με την Μπερ Σεβά. Παρόμοιες συνθήκες υπήρχαν και τότε και μάλιστα τότε ο Ολυμπιακός ήταν και κοντά στην έρημο…

Πάντως, στην προσαρμογή της ομάδας σε τέτοιες, δύσκολες συνθήκες, συμβάλλει και ο καιρός αυτές τις ημέρες στην Αυστρία. Σας αναφέραμε χθες ότι ο Ολυμπιακός συνάντησε ζέστη και υγρασία, εκεί. Ό,τι ακριβώς θα συναντήσει και στο Ισραήλ… Και το να δουλεύει ο Ολυμπιακός έτσι, υπό σκληρές συνθήκες, σίγουρα θα τον βοηθήσει να μην του φανεί… τόσο δύσκολο, το να παίξει στο γήπεδο Σάμι Οφέρ, όταν έρθει η ώρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις

Σημαντικό θέμα και οι αποχωρήσεις

Στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και κοστίζουν και αρκετά. Και ο Ολυμπιακός θέλει να «ξεκαθαρίσει» αυτά τα θέματα.