Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζινκερνάγκελ: Μπαίνει απευθείας στα δύσκολα!

Ζινκερνάγκελ: Μπαίνει απευθείας στα δύσκολα!
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 12:38

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και ο Δανός άσος είναι «αναγκασμένος» με το… καλημέρα, να βουτήξει στα βαθιά! Ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται μπροστά σε μια νέα πρόκληση, στην καριέρα του, βάζοντας τα ερυθρόλευκα. Και δείχνει έτοιμος! Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ δεν έχει περιθώριο για μακρά προσαρμογή. Ο τραυματισμός του Γκάρι φέρνει τον Δανό άμεσα στην πρώτη γραμμή!

Η κατάσταση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αυτή τη στιγμή, αναγκάζει τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να… πατήσει άμεσα γκάζι! Προφανώς και ο ποδοσφαιριστής δεν ήρθε για να… κάθεται, αλλά για να παίζει και να βοηθήσει. Για να διεκδικήσει θέση στην 11άδα του Ολυμπιακού. Για να το κάνει αυτό, βεβαίως, θα πρέπει να παλέψει στο γήπεδο. Και η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί άμεσα τον Ζινκερνάγκελ. Και τον καλό Ζινκερνάγκελ.

Ο ίδιος, πάντως, έρχεται στον Ολυμπιακό για να κάνει το επόμενο βήμα. Και το δεδομένο είναι πως το επόμενο βήμα θα το κάνει «πατώντας γκάζι» άμεσα και μπαίνοντας από νωρίς στα… βαθιά, που λέμε! Έτσι, άλλωστε, οι καλοί παίκτες γίνονται ακόμη καλύτεροι. Με το να πιέζουν τον εαυτό τους και να δείχνουν ότι είναι έτοιμοι για το κάτι παραπάνω.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης