Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένουμε λιγάκι για Καμαρά, γιατί…

Περιμένουμε λιγάκι για Καμαρά, γιατί…
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 14:21

Ο Ολυμπιακός μπορεί δεδομένα να πάρει παίκτη από την Ελλάδα. Οποιονδήποτε παίκτη θέλει, από την Ελλάδα. Για να το πούμε απλά. Επειδή με την πιθανότητα η ομάδα του Πειραιά να κάνει δικό της τον Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη, τα διάφορα παπαγαλάκια βγήκαν πάλι στη γύρα της παραμύθας. Και μας λένε για… σκληρές διαπραγματεύσεις, θέλοντας να πουλήσουν πνεύμα και να πουν ότι ο Άρης δίνει «εύκολα» τον Καμαρά, στον Θρύλο. Γιατί ο Ολυμπιακός… δυσκολεύεται γενικά να πάρει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ παίκτη θέλει, από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα θέλει, στην Ελλάδα… Δεν έχει το μέγεθος ως ομάδα να το κάνει… εύκολα. Τέλος πάντων, αρκετά ασχοληθήκαμε με τα παπαγαλάκια, τους αφήνουμε στη μιζέρια τους.

Στα σοβαρά τώρα, για το θέμα Καμαρά. Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει επιτακτικά τον ποδοσφαιριστή, καθώς ξέρει ότι μπορεί να βοηθήσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, βάζοντάς τον στον σωστό του ρόλο. Πέριξ του ΚΑΘΑΡΟΥ σέντερ φορ. Του Ελ Αραμπί, ας πούμε. Ωστόσο, η μεταγραφή του δεν είναι απλή. Και όχι γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει τον παίκτη από τον Άρη… Στην υπόθεση δεν εμπλέκονται μόνο ο Ολυμπιακός και ο Άρης.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και η Φούλαμ, φυσικά. Ο Άρης είχε πάρει τον Καμαρά, από τη Φούλαμ, με τη μορφή… leasing, ας πούμε. Και έχει ακόμη ένα ποσό να καταβάλει στην αγγλική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την προσφορά του, όμως ένας όρος στη συμφωνία Άρη-Φούλαμ, λέει πως η αγγλική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο να πάρει τον παίκτη, αν ματσάρει την προσφορά που ο Άρης έχει. Αλλά αυτό μέχρι τις 25/6. Αύριο Σάββατο, δηλαδή. Αν μέχρι αύριο η Φούλαμ θέλει να πάρει τον παίκτη, μπορεί να το κάνει. Αν όχι, από Κυριακή (από Δευτέρα δηλαδή) το θέμα μπορεί να προχωρήσει σε άλλη βάση, για τον Θρύλο. Περιμένουμε, λοιπόν, λιγάκι. Και βλέπουμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης