Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης: «Ήρθε η στιγμή να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Μαρινάκης: «Ήρθε η στιγμή να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 15:45

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ενωτικός και σίγουρος για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό πρωτάθλημα, λίγο μετά την επισημοποίηση της ανάληψης της προεδρίας της Σούπερ Λιγκ, από εκείνον. Η πρώτη δήλωση του Προέδρου και ηγέτη του Ολυμπιακού, μετά την ανάληψη της προεδρίας της Σούπερ Λιγκ στέλνει μήνυμα για ένα καλύτερο αύριο για το ποδόσφαιρό μας. Κάτι για το οποίο ο Θρύλος παλεύει εδώ και πολλά χρόνια, δυστυχώς μόνος του, συνήθως…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε αναλυτικά, μέσα τοποθέτησής του, στα social media:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό.

Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες».

Δείτε:

Διαβάστε επίσης