Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Δουλειά και αυτό που μετράει...

Ολυμπιακός: Δουλειά και αυτό που μετράει...
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 00:59

Τη δουλειά του στην Αυστρία συνεχίζει ο Ολυμπιακός, έχοντας παίξει ήδη το πρώτο του φιλικό και προετοιμάζοντας ήδη το δεύτερο. Με τη Ριντ έχασε 2-0, ενώ το Σάββατο παίζει με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα, αρκεί στο... φινάλε, ο Θρύλος να πάρει αυτό που θέλει.

Μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα στα φιλικά, είτε κερδίσεις, είτε χάνεις. Μικρή έως καμία. Το θέμα είναι να βλέπεις την ομάδα να προοδεύει, τον προπονητή να βλέπει αυτά που θέλει και να παίρνει αυτά που θέλει από τους παίκτες του.

Έτσι κι αλλιώς, στην τελική, αυτό που πραγματικά μετράει είναι να είναι η ομάδα έτοιμη όταν πρέπει. Και να κάνει αυτό που πρέπει. Και αυτό που πρέπει είναι να είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα στις 20 και στις 27 Ιουλίου, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και να πάρει την πρόκριση.

Φυσικά, εννοείται πως δεν ασχολούμαστε με τα τρολ που η «δουλειά» τους είναι να δημιουργούν εντάσεις και διχόνοια στον κόσμο. Τους έχουμε μάθει καλά και απλώς γελάμε μαζί τους. Την ίδια ώρα, βέβαια, η ομάδα καλείται να συνεχίσει τη δουλειά της. Να βελτιώσει τα στοιχεία του παιχνιδιού της που χρειάζεται και να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας στην έναρξη των επίσημων αγώνων της. Και εννοείται, εκεί, να κάνει τη δουλειά της. Αυτό είναι που μετράει...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης