Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο τεστ σήμερα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ!

Νέο τεστ σήμερα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ!
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 09:42

Το φιλικό με τη Ριντ ανήκει ολοκληρωτικά στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει χρόνο να μείνει πολύ παραπάνω σε αυτό, αφού άμεσα οφείλει να στρέψει το βλέμμα του στο νεότερο, σημερινή ματς, το οποίο έχει μπροστά του. Ο Ολυμπιακός δεν χρονοτριβεί και συνεχίζει τη δουλειά. Στις 19:00 η σέντρα του δεύτερου φιλικού προετοιμασίας του Θρύλου, στην Αυστρία. Απέναντι στη γερμανική ομάδα, ο Θρύλος θέλει να βγάλει ένα καλύτερο πρόσωπο, από εκείνο το οποίο είχε κόντρα στη Ριντ. Και η αλήθεια είναι ότι μπορεί.

Λίγο τα βαριά πόδια, λίγο το μουδιασμένο κορμί, από τις καθημερινές σκληρές προπονήσεις… Παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα θα λύνεται και το πολύ άμεσο, δεύτερο φιλικό ματς, το οποίο έχει μπροστά του ο Θρύλος, σήμερα το βραδάκι στις 19:00, του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει να δουλεύει εντατικά, πάνω σε αυτά τα οποία κάνει καθημερινά στις προπονήσεις.

Απέναντι στη Φορτούνα αναμένουμε να δούμε διαφορετική αρχική ενδεκάδα, πιθανώς με τους παίκτες οι οποίοι μπήκαν στο ματς με τη Ριντ, μετά το 60’. Αυτό αναμένεται αυτομάτως να δώσει διαφορετική διάσταση στο ματς και στον Ολυμπιακό συγκεκριμένα. Η δουλειά συνεχίζεται, νέο φιλικό λοιπόν, απόψε και τα λέμε στις 19:00!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης