Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετική η εικόνα του Αγκιμπού ως «οκτάρι»

Θετική η εικόνα του Αγκιμπού ως «οκτάρι»
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 10:41

Ένα από τα πράγματα, τα οποία ο Μαρτίνς δοκίμασε χθες, στο φιλικό με τη Ριντ, ήταν η μετατόπιση του Αγκιμπού Καμαρά λίγο πιο πίσω, στο κέντρο του γηπέδου. Τον έφερε σε μια θέση «οκταριού», μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης, αλλά όχι στον γνωστό του ρόλο, εκείνον του «10», στον οποίο τον είχαμε συνηθίσει για μεγάλο διάστημα της περσινής σεζόν. Απέναντι σε αρκετές ομάδες, ειδικά προς το φινάλε της σεζόν, ο Αγκιμπού είχε παίξει ως «οκτάρι» και έτσι τον δοκίμασε και χθες, με τη Ριντ, ο Μαρτίνς. Ο νεαρός Αφρικανός είχε καλή εικόνα, θετική παρουσία, παίζοντας σε εκείνο το σημείο του γηπέδου. Και δεν αποκλείεται να τον δούμε ξανά.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι μπορεί να πάρει περισσότερα πράγματα από τον Αφρικανό, δημιουργικά, μετατοπίζοντάς τον πιο πίσω, στο γήπεδο. Ο νεαρός άσος έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, μπορεί να «βλέπει» γήπεδο και να μοιράζει το παιχνίδι, δίνοντας δημιουργία και από πίσω. Όχι μόνο στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Αλλά και από τη μεσαία γραμμή. Να βοηθήσει, δηλαδή την ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, από πιο πίσω στον χώρο του γηπέδου.

Ο Αγκιμπού ήταν αρκετά καλός στον ρόλο που του ανατέθηκε και σίγουρα, όσο περισσότερο θα βρίσκει τα πατήματά του, τόσο περισσότερο θα ανεβαίνει και η απόδοσή του και εκεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης