Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλος έλξης ο σπουδαίος Βαλμπουενά! (photo)

Πόλος έλξης ο σπουδαίος Βαλμπουενά! (photo)
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 11:57

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένα μεγάλο όνομα, το οποίο βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος είναι ένα τεράστιο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και η αλήθεια είναι πως όπου βρίσκεται, τραβάει τους «προβολείς» επάνω του. Ο Ολυμπιακός έχει τον Βαλμπουενά στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν, με τον Γάλλο να παίζει και στο φιλικό με τη Ριντ και να αφήνει καλές εντυπώσεις. Όπως είναι λογικό, οι φίλαθλοι ασχολήθηκαν εκτενώς με τον Γάλλο, ο οποίος είναι πασίγνωστος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο έμπειρος Γάλλος αστέρας συγκέντρωσε πολύ από το ενδιαφέρον των φιλάθλων, στο φιλικό με τη Ριντ. Τα κινητά και οι φωτογραφικές μηχανές πήραν… φωτιά και μικροί, αλλά και μεγάλοι φίλοι του Ολυμπιακού, βρήκαν ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα της καρδιάς του και τον σπουδαίο Γάλλο, με τον οποίο έβγαλαν πάμπολλες φωτογραφίες!

Πάντα ο Ματιέ είναι πόλος έλξης για τους ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά και όχι μόνο, αφού όπως είπαμε είναι ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης