Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ενωτικός με το «καλημέρα» και αυτή η δήλωσή του το δείχνει ξεκάθαρα!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ενωτικός με το «καλημέρα» και αυτή η δήλωσή του το δείχνει ξεκάθαρα!
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 15:21
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Η Σούπερ Λιγκ μπαίνει σε νέα εποχή. Ξεκάθαρα. Με την εκλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο πόστο του Προέδρου του συνεταιρισμού, γυρίζει σελίδα. Και η νέα αυτή σελίδα, λευκή όπως είναι, προκαλεί άπαντες να γράψουν ένα καλύτερο σενάριο, για το πρωτάθλημά μας. Ο πρώτος, ο οποίος θα το κάνει, είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μίλησε για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο συνολικά. Δεν είναι μόνο ότι τόνισε τη μεγάλη ευκαιρία, η οποία δίνεται στο πρωτάθλημά μας, να αναπτυχθεί και να κοιτάξει και… παραέξω. Ο ηγέτης του Θρύλου με το «καλημέρα» εμφανίστηκε ενωτικός και έτοιμος να ηγηθεί μιας προσπάθειας για ένα πραγματικά ΚΑΛΥΤΕΡΟ ποδόσφαιρο. Για ένα «αύριο» ακόμη καλύτερο από το σήμερα.

Και αυτή του η τοποθέτηση, κομμάτι της συνολικής, λίγο μετά την εκλογή του, ως Πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, το δείχνει ξεκάθαρα… «Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα».

Αναλύουμε:

1) Γήπεδα. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλάει για την ουσία. Ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά γιατί έχει το δικό του στολίδι, το ομορφότερο γήπεδο στη χώρα. Τώρα, σιγά-σιγά, έρχονται νέα. Της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού… Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έπρεπε να βρουν τον τρόπο να ανεβάσουν το επίπεδό τους και να συνδράμουν το άθλημα να πάει μπροστά. Τα γήπεδα βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση και για όσους έλεγαν πως ο Ολυμπιακός… αντιδρά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε την απάντησή του.

2) Έσοδα. Καλύτερα γήπεδα, περισσότεροι φίλαθλοι, πιο όμορφες εικόνες, αύξηση τηλεοπτικών, διαφημίσεων, αύξηση της πρόθεσης πραγματικών επενδυτών να μπουν πιο δυναμικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι πρέπει να κάνουν βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Προοπτικές υπάρχουν, όπως είπε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

3) Προπονητικά κέντρα, Ακαδημίες. Το μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Το ταλέντο των Ελληνόπουλων. Ο Ολυμπιακός έχει αναδείξει τόσα και τόσα. Και αναδεικνύει διαρκώς νέα ταλέντα. Ο Τσιμίκας, παράδειγμα προς μίμηση, δούλεψε στον Ολυμπιακό στο κορυφαίο επίπεδο, σε κορυφαίες εγκαταστάσεις. Πήρε τις εμπειρίες του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εδώ στον Θρύλο, έλαμψε! Έκανε το μεγάλο βήμα, στην Πρέμιερ Λιγκ… Το ταλέντο των Ελληνόπουλων περισσεύει. Και ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Κατεύθυνση την οποία όλοι πρέπει να αναγνωρίσουν ως… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ. Το τόνισε ρητώς, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ.

Με το «καλημέρα» ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει το «εμείς» μπροστά! Δείχνει το «εμείς» ως τρόπο σκέψεις. Τα γήπεδα που γίνονται, τα έσοδα για όλες τις ομάδες που πρέπει να αυξηθούν. Οι επενδύσεις στα πρωταθλήματα υποδομής και οι Ακαδημίες… Το «αύριο» του ποδοσφαίρου μας είναι ΣΗΜΕΡΑ. Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ, μπορεί να αρχίσει μια νέα εποχή. Μια εποχή που θα σηματοδοτήσει την αναγωγή του πρωταθλήματός μας στο επίπεδο των κορυφαίων της Ευρώπης…

Άλλωστε είναι και η άλλη «ατάκα» του ηγέτη του Θρύλου και Προέδρου της Σούπερ Λιγκ… «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες». Και αυτό θα γίνει ΜΟΝΟ με ενότητα και διάθεση συνεργασίας, την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης διακήρυξε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης