Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Είδα θετικά πράγματα. Να διορθώσουμε...»

Μαρτίνς: «Είδα θετικά πράγματα. Να διορθώσουμε...»
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 21:12

Στα πράγματα που του άρεσαν εστίασε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της Cosmote μετά το φιλικό με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. «Παρόμοιο με το χθεσινό παιχνίδι, δεν είχε μεγάλες διαφορές. Είδα θετικά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο και ενδιαφέροντα στο δεύτερο. Αν και δεχθήκαμε το γκολ, να δουλέψουμε όταν δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος, βλέπω βελτίωση, οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά και βλέπω πράγματα που μου αρέσουν».

Για το τι θέλει να δει να βελτιώνεται: «Να δουλέψουμε πάνω στην αντεπίθεση, όταν μας κάνουν επίθεση και η άμυνα μας είναι ψηλά. Επίσης όταν πιέζουμε ψηλά δεν το κάνουμε σαν ένα μπλοκ, το κάνουμε μεμονωμένα. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε, είναι λογικό δεν είχαμε χρόνο μαζί. Όπως και στην επίθεση χρειαζόμαστε δουλειά, δεν έχουμε βρει τους ρυθμούς μας, δεν φτάνουμε όσο βαθιά θα θέλουμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έδειξε καλά στοιχεία

Έδειξε καλά στοιχεία

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τη Φορτούνα με γκολάρες Σισέ και Χασάν και συνεχίζει τη δουλειά του - Απέκρουσε πέναλτι ο Βατσλίκ...