Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύ καλός ο Άβιλα στο ντεμπούτο του

Πολύ καλός ο Άβιλα στο ντεμπούτο του
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 22:05

Την πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό, τη νέα του ομάδα, κατέγραψε ο Γκονζάλο Άβιλα στο φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Και η αλήθεια είναι ότι είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ ξεκίνησε βασικός και έδειξε καλά στοιχεία στα 57 λεπτά που αγωνίστηκε απέναντι στους Γερμανούς. Είχε πολλές προωθήσεις και έδειξε ότι είναι μπακ με επιθετικές αρετές, κάτι που χρειάζεται ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του.

Μάλιστα, θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς πως ο Άβιλα έχει ελάχιστες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Μόλις προχθές (23/6) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και όχι μόνο ενσωματώθηκε στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά πήρε ήδη και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικό είναι και για τον Πέδρο Μαρτίνς να τον βάλει στο παιχνίδι και στο rotation του Ολυμπιακού. Άλλωστε, σε λιγότερο από ένα μήνα υπάρχουν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να έχει έναν δεξιό μπακ σε καλή κατάσταση και σε ετοιμότητα. Θυμίζουμε, ο Ολυμπιακός έχει κλείσει και τον Σίμε Βρσάλικο και ο Κροάτης μπακ θα αποτελέσει δίδυμο στα δεξιά με τον Γκονζάλο Άβιλα. Αυτοί οι δύο θα είναι δεξιά, οπότε είναι πολύ σημαντικό τουλάχιστον ο ένας (αν όχι και οι δύο) να είναι σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Και ο Άβιλα έδειξε καλά στοιχεία από την αρχή. Μπήκε με ελάχιστες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, σε ένα νέο περιβάλλον, και έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία και ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Φυσικά, όσο περνάει ο καιρός και παίρνει ρυθμό και χρόνο, θα δείχνει όλο και καλύτερα πράγματα ενόψει της συνέχειας. Κρατάμε την καλή αρχή και προχωράμε παρακάτω, περιμένοντας να τον δούμε και τη Δευτέρα απέναντι στην Κρακόβια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης