Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άβιλα: Μπήκε άμεσα στο κλίμα, έδειξε έτοιμος

Άβιλα: Μπήκε άμεσα στο κλίμα, έδειξε έτοιμος
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 10:43

Σας γράψαμε αναλυτικά, για τα θετικά στοιχεία, τα οποία ο Άβιλα Γκονζάλο έδειξε, στο ντεμπούτο του, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός άσος με το «καλημέρα» άφησε το στίγμα του. Ισορροπημένος ποδοσφαιριστής, με αρετές, έκανε καλή εμφάνιση, ουσιώδη, απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Και αν και το αποτέλεσμα (νίκη) δεν μετράει, η ουσία έγκειται ακριβώς εκεί. Στην εικόνα της ομάδας και των παικτών. Στην εικόνα που βγάζει το σύνολο, το οποίο οφείλει να δείχνει ότι διαρκώς βελτιώνεται. Ο Ισπανός ήταν κομμάτι αυτής της εικόνας, χθες Σάββατο. Και έδειξε πως όχι μόνο είναι καλός παίκτης, αλλά και ότι κατάφερε να μπει άμεσα στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Αυτό είναι ίσως και το πιο βασικό από όλα. Η προσαρμοστικότητα, σε έναν νέο ποδοσφαιριστή, για μια ομάδα. Ο Άβιλα έχει μειονέκτημα, σε σχέση με τους «παλιούς», αφού πρέπει να «μπει» στη νέα του ομάδα το συντομότερο δυνατό και να «δείξει» πράγματα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται η βοήθεια του Ισπανού στη δεξιά πλευρά. Για αυτό αποκτήθηκε και αυτό έδειξε, με το «καλημέρα», ότι μπορεί να κάνει.

Το πιο σημαντικό, λοιπόν, από τη χθεσινή παρουσία του Άβιλα, στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, είναι το γεγονός ότι έδειξε… έτοιμος από καιρό. Σαν να είναι αρκετό διάστημα στην ομάδα. Τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία τα ξέρουν στον Ολυμπιακό. Τα γνωρίζουν καλά και για αυτό τον απέκτησαν. Το θέμα είναι το να μπορέσει να τα βγάλει στο έπακρο, στον αγωνιστικό χώρο. Και με το «καλημέρα» ο Ισπανός έδειξε ότι το «έχει». Και ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης