Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Αυτός είναι ο στόχος μας!»

Μασούρας: «Αυτός είναι ο στόχος μας!»
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 10:57

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ήδη αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό. Έχει ζήσει προετοιμασίες, έχει ζήσει εμπειρίες και είναι μέσα στο κλίμα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Αποτελεί σημαντικό γρανάζι στη «μηχανή» του Μαρτίνς και ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Η δουλειά στην Αυστρία, τα φιλικά, συνολικά η προετοιμασία, ενόψει Μακάμπι Χάιφα, είναι στο προσκήνιο. Και ο Γιώργος Μασούρας, στον απόηχο του φιλικού με τη Φορτούνα, εξήγησε ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας, στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Είναι ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Είναι ουσιαστικά το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε εδώ στην Αυστρία. Θεωρώ ότι τα πήγαμε καλύτερα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Παιχνίδι με το παιχνίδι να υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση στο γήπεδο, σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Να παίρνουμε τις κατάλληλες ανάσες και να είμαστε έτοιμοι τη στιγμή που χρειάζεται.

Το να αποκτάς ρυθμό από τα παιχνίδια είναι πάντα πολύ σημαντικό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Να υπάρχει ο κατάλληλος ρυθμός, για να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Εμείς συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως πρέπει. Θα δουλέψουμε αρκετά εδώ στην Αυστρία. Θα παίξουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Αυτά τα ματς καθυστερούν ακόμη, με τη Μακάμπι. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο. Είναι επικίνδυνος, παρόλα αυτά καταλαβαίνουμε ότι σε μια κλήρωση τέτοια, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πετύχει τον σκοπό του».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ορίστε, νίκησε

Ορίστε, νίκησε

Είχαμε αναλύσει σαφώς ότι αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα δεν παίζουν κανένα ρόλο. Το τονίζουμε ξανά, μετά από νίκη αυτή τη φορά.