Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζινκερνάγκελ και Άβιλα μαζί στην Αυστρία: Από αντίπαλοι, συμπαίκτες (videos)

Ζινκερνάγκελ και Άβιλα μαζί στην Αυστρία: Από αντίπαλοι, συμπαίκτες (videos)
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 14:40

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και ο Γκονζάλο Άβιλα είναι δύο νέα πρόσωπα, για τον Ολυμπιακό, στη φετινή προετοιμασία. Ενόψει της νέας σεζόν, οι δύο παίκτες έχουν μπει ήδη σε διαδικασία προσαρμογής, με τον Ισπανό να είναι λιγάκι πιο μπροστά, καθώς έφτασε 1-2 μέρες νωρίτερα από τον Δανό, στο Γκάινμπεργκ. Οι δύο νέοι άσοι του Θρύλου συναντήθηκαν στην Αυστρία, όταν ο Δανός έφτασε εκεί, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και να αρχίσει προπονήσεις.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία ο δυο τους συναντήθηκαν. Κάθε άλλο. Πολύ πρόσφατα μάλιστα, στάθηκαν ο ένας απέναντι από τον άλλο. Στα τέλη Μαΐου, σε μια ιστορική ημέρα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η Χάντερσφιλντ του Άβιλα και η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Ζινκερνάγκελ στη σύνθεσή της, έπαιξαν η μία την άλλη, για μια θέση στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο Άβιλα ήταν βασικός στο 3-4-3, παίζοντας ως δεξιός φουλ μπακ, ενώ ο Ζινκερνάγκελ έπαιζε πίσω από Ντέιβις και Τζόνσον και κινούταν περιφερειακά, γύρω από την περιοχή της Χάντερσφιλντ.

Τώρα, οι δυο τους βρέθηκαν ξανά, στην Αυστρία, όπου ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν! Μάλιστα, όταν ο Φίλιπ είδε τον Γκονζάλο, θυμήθηκε αμέσως ότι τον αντιμετώπισε πρόσφατα: «Έχω παίξει αντίπαλος με τον Άβιλα», είπε στον Καρεμπέ, ο οποίος τον συνόδευε και του έδειχνε τα κατατόπια, στο νέο του περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο στο 0:41:

Πάμε να θυμηθούμε και τι είχε γίνει στις 29 Μαΐου, όταν Άβιλα και Ζινκερνάγκελ, συναντήθηκαν στο μεγάλο μπαράζ της Τσάμπιονσιπ, με φόντο την Πρέμιερ Λιγκ!

Διαβάστε επίσης