Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Προετοιμασία: Τα «πηγαδάκια» για τον Βατσλίκ και το πέναλτι που έπιασε

Ολυμπιακός | Προετοιμασία: Τα «πηγαδάκια» για τον Βατσλίκ και το πέναλτι που έπιασε
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - 15:19

Ο Τόμας Βατσλίκ είναι ένας κορυφαίου επιπέδου τερματοφύλακας. Ο Τσέχος απέδειξε και χθες, κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, στο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία, τη μεγάλη κλάση του. Την οποία, βεβαίως, δεν περιμέναμε να δούμε στο εν λόγω φιλικό. Ούτε εμείς, ούτε και η ομάδα του. Τον ξέρουν. Ο Μαρτίνς, το επιτελείο, οι συμπαίκτες του. Ξέρουν ότι κάτω από τα γκολπόστ κάθεται ένας εξαιρετικός κίπερ, ο οποίος μπορεί να εμπνεύσει σιγουριά στους υπόλοιπους δέκα στο γήπεδο, αλλά και σε όλη την ομάδα, εν γένει.

Ο Βατσλίκ έπαιξε στο φιλικό με τη γερμανική ομάδα και άφησε το στίγμα του. Ο Τσέχος έδειξε ξανά την κλάση του, πιάνοντας πέναλτι στο φιλικό με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και οι συμπαίκτες του αναγνώρισαν την προσφορά του στη νίκη. Συζητήθηκε το πέναλτι που έπιασε ο Βατσλίκ, στο φιλικό, μετά το τέλος του ματς και όχι μόνο. Οι συμπαίκτες του μοίρασαν «μπράβο» και το πέναλτι, το οποίο απέκρουσε σχολιάστηκε πολύ θετικά, από το σύνολο της ομάδας.

Το να έχει πίσω της η ενδεκάδα έναν τερματοφύλακα, ο οποίος εμπνέει τέτοια σιγουριά, ακόμη και σε καταστάσεις τέτοιες θα μπορεί να λέει «είμαι εδώ», είναι σημαντικό για το σύνολο της ομάδας. Και όχι μόνο για τους υπόλοιπους δέκα της 11άδας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης